Nokkalan Majakka maisemat

Tapahtumat Espoon merenrannassa

Tervetuloa nauttimaan tapahtumista ja kausimenuistamme Espoon Nokkalanniemeen meren äärelle! Kesällä meillä soi maisematerassilla livemusiikki tai tunnelmaa nostattaa DJ. Talvikaudella nautitaan perinteisesti tunnelmallisista kello viiden teehetkistä ja fondue-illallisista sekä talvikauden tapahtumista. Tervetuloa viettämään mukavia hetkiä Nokkalaan!

Ystävänpäivä 14.2.2022

Muista ystävää ja tuo hänet lounaalle tai kahville Nokkalan Majakkaan. Meillä on ystävänpäivän huipputarjouksena kaksi lounasta yhden hinnalla. Kahvit tai cappuccinot saa myös kaksi yhden hinnalla. Voit tulla myös kaverin tai paremman puoliskosi kanssa viettämään pre-ystävänpäivää viikonloppuna proseccojen äärelle. Sydämellisesti tervetuloa!

Ystävänpäivän tarjoukset:

Ystävänpäivänä 14.2.2022 tarjouksessa:

2 lounasta 1 hinnalla
2 kahvia/cappuccinoa 1 hinnalla

La-ma 12.-14.2.2022 tarjouksessa:

Val D’Oca Rose Prosecco 5 € / 10cl

Sydän

Kello Viiden Tee

Tule viettämään mukava hetki Espoon merimaisemaan haudutetun teen sekä makeiden ja suolaisten herkkujen ääreen läheisesi kanssa! Kello viiden tee on tarjolla 15.30-18.00, jolloin tarjoamme makeita ja suolaisia herkkuja nautittavaksi valitsemasi haudutetun teen kera.

Hinta 20 € / henkilö
Val d’Oca Prosecco lasin kanssa 25€

Varaa paikkasi:
info@nokkalanmajakka.fi
Puh. 044 755 5932

Viiden tee

Fondue-illalliset

Fondue on toistaiseksi tauolla.

Nokkalan fondue-illallista tarjoillaan perjantaisin ja lauantaisin klo 17.00 alkaen. Valitse liha- tai juustofondue ja jälkiruoka.

Varaa paikkasi:
info@nokkalanmajakka.fi
Puh. 044 755 5932

Fondue Nokkalan Majakka