Nokkalan menun annos ja lasi viiniä merimaisemassa tunnelmallisessa Nokkalan Majakassa Espoossa

SYÖ JA JUO

Tervetuloa viihtymään meren äärelle kahvila-ravintolaamme ja kesäiselle kattoterassillemme! Tarjoamme laadukkaita kahvilatuotteita, menujen herkkuja sekä tietysti myös upean merinäköalan.

Rantakahvilassamme on 40-paikkainen sisätila, lasitettu maisematerassi sekä upea kattoterassi. Kahvilassa on A-oikeudet. Huomioittehan ettemme ota kesäaikaan vastaan pöytävarauksia.


Lounas Espoossa merenrannassa

Vaihtuvaa lounastamme tarjoillaan arkisin klo 11-15. Valittavana herkulliset päivän annokset ja keitto. Jokaiseen lounasannokseen kuuluu keitto, leipäpöytä sekä kahvi/tee.

Päivän keitto 8,90 €
Päivän annos 14,50 €
Päivän salaatti 12 €

Lauantaisin ja sunnuntaisin lohikeitto 11,90 €.


Nokkalan Majakan Menu

Nokkalan Majakan menua tarjoillaan viikon jokaisena päivänä Espoon merimaisemassa. Menusta löytyy mm. salaatteja ja leipiä sekä lasten annos. Tarjolla lisäksi vaihtoehdot kasvissyöjille ja vegaaneille. Kaikki annoksemme ovat saatavilla myös gluteenittomana.

Nokkalan Menu on saatavilla arkisin klo 15 ja viikonloppuisin klo 11 alkaen.


Kello Viiden Tee keskiviikkoisin

Tule viettämään mukavia hetkiä Espoon merimaisemaan läheisesi kanssa! Nokkalan Majakassa on keskiviikkoisin klo 17-19 tarjolla jo perinteeksi muodostunut Kello Viiden tee. Tarjolla makeita ja suolaisia herkkuja nautittavaksi valitsemasi haudutetun teen kera.

Hinta 18 € /henkilö

Varaa paikkasi info@nokkalanmajakka.fi tai 044 755 5932.


Nokkalan fondue-illat jälleen viikonloppuisin 9.10. alkaen

Nokkalan fondue-illallista tarjoillaan perjantaisin ja lauantaisin klo 17.00 alkaen. Valitse liha- tai juustofondue, jälkiruokana suklaabrownie, marenkia ja itsetehtyä jäätelöä!

Varaa paikkasi info@nokkalanmajakka.fi tai 044 755 5932.
Take Away

Ruokia ja kahvilatuotteitamme voi ostaa myös mukaan!

Voit nauttia ruokailusta, pullakahvihetkestä tai kylmistä juomista joko kahvilassamme, aurinkoisella terassilla tai ottaa tuotteet mukaan, sillä kaikki ruoka-annoksemme ja kahvilatuotteemme ovat saatavilla myös mukaan ostettavaksi. Voit tilata paikan päällä tai tehdä Take Away -tilauksesi meille ennakkoon puhelimitse: 044 755 5932.

Meillä on mietojen alkoholijuomien ulosmyyntilupa, joten voit täydentää annoksesi kylmällä oluella, siiderillä tai lonkerolla!


Lahjakortti ravintolaan!

Anna lahjaksi upea hetki merimaisemassa! Lahjakortti ravintolaan on hieno ja elämyksellinen lahja, kun haluat muistaa rakastasi tai lähimmäistäsi. Nokkalan Majakalla on erilaisia lahjakortteja, joita voit nyt ostaa Kassiopeia Hotels & Restaurants lahjakorttikaupasta.
Moderni, puinen kahvila-ravintola Nokkalan Majakka sijaitsee Espoon Matinkylässä merenrannassa

Nokkalan Majakan keitto- ja annoslounas tarjoillaan Espoon merenrannassa Matinkylässä

Nokkalanniemi 2, 02230 Espoo
044 755 5932
info@nokkalanmajakka.fi