Nokkalan menun annos ja lasi viiniä merimaisemassa tunnelmallisessa Nokkalan Majakassa Espoossa

SYÖ JA JUO

Tervetuloa viihtymään meren äärelle kahvila-ravintolaamme ja kesäiselle kattoterassillemme! Tarjoamme laadukkaita kahvilatuotteita, menujen herkkuja sekä tietysti myös upean merinäköalan.

Rantakahvilassamme on 40-paikkainen sisätila, lasitettu maisematerassi sekä upea kattoterassi. Kahvilassa on A-oikeudet. Huomioittehan ettemme ota kesäaikaan vastaan pöytävarauksia.


Lounas Espoossa merenrannassa

Vaihtuvaa lounastamme tarjoillaan arkisin klo 11-15. Valittavana herkulliset päivän annokset ja keitto. Jokaiseen lounasannokseen kuuluu keitto, leipäpöytä sekä kahvi/tee.

Päivän keitto 8,90 €
Päivän annos 14,50 €
Päivän salaatti 12 €

Lauantaisin ja sunnuntaisin lohikeitto 11,90 €.


Nokkalan Majakan Menu

Nokkalan Majakan menua tarjoillaan viikon jokaisena päivänä Espoon merimaisemassa. Menusta löytyy mm. salaatteja ja leipiä sekä lasten annos. Tarjolla lisäksi vaihtoehdot kasvissyöjille ja vegaaneille. Kaikki annoksemme ovat saatavilla myös gluteenittomana.

Nokkalan Menu on saatavilla arkisin klo 15 ja viikonloppuisin klo 11 alkaen.


Ruokia ja kahvilatuotteemme voi tilata mukaan helposti verkkokaupasta!

Voit nauttia ruokailusta, pullakahvihetkestä tai kylmistä juomista joko kahvilassamme, aurinkoisella terassilla tai ottaa tuotteet mukaan. Kaikki ruoka-annoksemme ja kahvilatuotteemme ovat saatavilla myös mukaan ostettavaksi. Voit tehdä Take Away -tilauksesi ennakkoon verkkokaupassamme aukioloaikojemme mukaan tai tilata paikan päällä.

Meillä on mietojen alkoholijuomien ulosmyyntilupa, joten voit täydentää tilauksesi paikan päällä kylmällä oluella, siiderillä tai lonkerolla!


Kello Viiden Tee keskiviikkoisin Nokkalassa - myös torstaisin 17.12. asti!

Tule viettämään mukavia hetkiä Espoon merimaisemaan läheisesi kanssa!

Nokkalan Majakassa on ke-to klo 17-19 tarjolla jo perinteeksi muodostunut Kello Viiden tee. Tarjolla on niin makeita kuin suolaisia herkkuja nautittavaksi valitsemasi haudutetun teen kera. Loppuvuoden ajan voit juomaksi myös talon alkoholittoman glögin! Glögin saa vaihtoehtoisesti myös terästettynä punaviinillä 5 € lisähinnalla.

Hinta 18 € /henkilö

Varaa paikkasi info@nokkalanmajakka.fi tai 044 755 5932.


Nokkalan fondue-illat pe-la aina 27.3.2021 asti

Nokkalan fondue-illallista tarjoillaan perjantaisin ja lauantaisin klo 17.00 alkaen. Valitse liha- tai juustofondue, jälkiruokana suklaabrownie, marenkia ja itsetehtyä jäätelöä!

Varaa paikkasi info@nokkalanmajakka.fi tai 044 755 5932.
Lahjakortti ravintolaan!

Anna lahjaksi upea hetki merimaisemassa! Lahjakortti ravintolaan on hieno ja elämyksellinen lahja, kun haluat muistaa rakastasi tai lähimmäistäsi. Nokkalan Majakalla on erilaisia lahjakortteja, joita voit nyt ostaa Kassiopeia Hotels & Restaurants lahjakorttikaupasta.
Moderni, puinen kahvila-ravintola Nokkalan Majakka sijaitsee Espoon Matinkylässä merenrannassa

Nokkalan Majakan keitto- ja annoslounas tarjoillaan Espoon merenrannassa Matinkylässä
Nokkalanniemi 2, 02230 Espoo
044 755 5932
info@nokkalanmajakka.fi