Nokkalan menun annos ja lasi viiniä merimaisemassa tunnelmallisessa Nokkalan Majakassa Espoossa

SYÖ JA JUO

Tervetuloa viihtymään meren äärelle kahvila-ravintolaamme ja kesäiselle kattoterassillemme! Tarjoamme laadukkaita kahvilatuotteita, menujen herkkuja sekä tietysti myös upean merinäköalan.

Rantakahvilassamme on 40-paikkainen sisätila, lasitettu maisematerassi sekä upea kattoterassi. Kahvilassa on A-oikeudet. Huomioittehan ettemme ota kesäaikaan vastaan pöytävarauksia.

Tutustu alta menuihimme ja jäätelökioski Nokkala Ice Cream Shopin tarjontaan!


Nokkalan Majakan Menu

Nokkalan Majakan menua tarjoillaan viikon jokaisena päivänä Espoon merimaisemassa. Menusta löytyy mm. salaatteja ja leipiä sekä lasten annos. Tarjolla lisäksi vaihtoehdot kasvissyöjille ja vegaaneille. Kaikki annoksemme ovat saatavilla myös gluteenittomana. Menu tarjolla päivittäin klo 11-21.30.

Lohikeittolounas joka päivä klo 11-15 11,90€Terassimenu


Nauti hiiligrillissä valmistettuja burgereita ja herkullisia salaatteja aurinkoisella kattoterassillamme! Terassimenu tarjolla päivittäin klo 11-21.30 (säävarauksella). Terasiille pääsee tällä hetkellä vain portaita pitkin.

Take Away

Ruokia ja kahvilatuotteitamme voi ostaa myös mukaan!

Voit nauttia ruokailusta, pullakahvihetkestä tai kylmistä juomista joko kahvilassamme, aurinkoisella terassilla tai ottaa tuotteet mukaan, sillä kaikki ruoka-annoksemme ja kahvilatuotteemme ovat saatavilla myös mukaan ostettavaksi. Voit tilata paikan päällä tai tehdä Take Away -tilauksesi meille ennakkoon puhelimitse: 044 755 5932.

Meillä on mietojen alkoholijuomien ulosmyyntilupa, joten voit täydentää annoksesi kylmällä oluella, siiderillä tai lonkerolla!


Nokkalan Majakan Ice Cream Shop


Jäätelökioskimme tarjoilee kotimaisia Pingviini- ja Fazer-jäätelöitä sekä Mövenpickin jäätelöitä ja sorbetteja. Saatavilla myös kahvia, virvoitusjuomia ja pillimehuja. Avoinna ma-su kello 11-20 (säävaraus).


Lahjakortti ravintolaan!

Anna lahjaksi upea hetki merimaisemassa! Lahjakortti ravintolaan on hieno ja elämyksellinen lahja, kun haluat muistaa rakastasi tai lähimmäistäsi. Nokkalan Majakalla on erilaisia lahjakortteja, joita voit nyt ostaa Kassiopeia Hotels & Restaurants lahjakorttikaupasta.
Moderni, puinen kahvila-ravintola Nokkalan Majakka sijaitsee Espoon Matinkylässä merenrannassa

Nokkalanniemi 2, 02230 Espoo
044 755 5932
info@nokkalanmajakka.fi