Viralliset säännöt Facebook- ja Instagram- arvonnassa

Järjestäjä: Arvonnan järjestää Nokkalan Majakka (Kassiopeia Finland Oy). Tämä arvonta tai mikään sen osista ei ole Facebookin järjestämä, sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebookin käyttöehtoja ja sääntöjä.

Huom! Emme koskaan pyydä osallistujia rekisteröitymään tai luovuttamaan tietojaan mihinkään! Kun arvonta on päättynyt, julkaisemme voittajan nimen ja pyydämme voittajaa olemaan meihin yhteydessä Messenger- tai Instagram yksityisviestillä. Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa, eikä se liity Facebookiin.

Arvonta-aika: Arvonta alkaa 7.2.2024 ja päättyy 13.2.2024 klo 16.00. Voittaja arvotaan 14.2.2024.

Osallistuminen: Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 15-vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Arvontaan voi osallistua kommentoimalla arvonta-julkaisua Nokkalan Majakan Facebook-sivulla ja/tai Instagram-sivulla. Arvontaan voi osallistua vain kerran Facebookissa ja Instagramissa. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvasta osallistumisesteestä tai virheestä osallistumisessa.

Palkinto ja siitä ilmoittaminen: Kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan yhdelle henkilölle Nokkalan Majakan Fondue-illallinen kahdelle. Palkinto on lunastettavissa Nokkalan Majakan Fonduen aukioloaikojen mukaisesti 20.4.2024 asti. Voittaja julkistetaan kilpailujulkaisun alkuperäisessä kommenttikentässä. Lunastaakseen palkinnon tulee voittajan itse olla yhteydessä Messenger-yksityisviestillä Nokkalan Majakan Facebook-sivulla tai  Instagram-yksityisviestillä Nokkalan Majakan Instagram-sivulla viimeistään 20.2.2024. Mikäli voittaja ei ole yhteydessä viimeistään edellä mainittuna ajankohtana, voitto mitätöityy ja järjestäjällä on oikeus arpoa/valita uusi voittaja. Palkinto toimitetaan voittajalle sähköpostitse.

Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi Nokkalan Majakan Facebook- ja Instagram-sivulla. Arvontaan osallistuminen on vastikkeetonta. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.

Arvonnan muut ehdot:

Järjestäjä ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu osallistumisesta kampanjaan, palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käyttämisestä.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

Järjestäjä käsittelee kampanjaan osallistujien henkilötietoja kampanjan toteuttamiseksi ja palkinnon luovuttamiseksi. Osallistumalla kampanjaan osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen nimeä arvontaan liittyvässä tiedotuksessa Facebookissa ilman erillistä suostumusta tai eri korvausta.

Jos kampanjaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

Järjestäjä ilmoittaa arvonnan markkinointikanavassa ja tällä sivulla, mikäli se joutuu tekemään muutoksia kampanjaan, sen palkintoihin, ajankohtaan, saatavuuteen tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat kampanjan toteutukseen. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden tehdä kampanjaan ja sääntöihin sellaisia muutoksia, jotka eivät vaikuta olennaisesti osallistujaan.

Arvontaa varten annettuja yhteystietoja käytetään vain arvontaan liittyvään yhteydenpitoon. Henkilötietoja kerätään ja tallennetaan vain väliaikaisesti arvonnan tai kilpailun järjestämiseksi. Tietoja käytetään ainoastaan arvonnan suorittamiseksi, yhteydenottamiseksi voittajaan/voittajiin sekä mahdollisen palkinnon toimittamiseksi. Arvonnan järjestäjänä ja henkilötietojen rekisterinpitäjänä toimii Kassiopeia Hotels & Restaurants.