Nokkalan Majakan vitriinissä on erilaisia piirakoita, sämpylöitä ja juomia.

OTA YHTEYTTÄ

Hyvät asiakkaamme!

Olemme sulkeneet Nokkalan Majakan hallituksen ohjeistuksen mukaisesti, hillitäksemme koronaviruksen leviämistä. Kiitämme lämpimästi asiakkaitamme kuluneesta talvesta ja alkukeväästä. Toivomme, että tapaamme teidät jälleen, kun on turvallista avata ovemme. Tiedotamme avaamisesta täällä kotisivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa. Hyvää kesän odotusta!

Terveisin,
Nokkalan Majakan henkilökunta


Ota meihin yhteyttä

Nokkalan Majakka
Nokkalanniemi 2, 02230 Espoo
044 755 5932
info@nokkalanmajakka.fi

Töihin meille

Pöytävaraukset ja muut varauskyselyt vain sähköpostilla info@nokkalanmajakka.fi tai puhelimitse 044 755 5932. Emme ota pöytävarauksia sunnuntaisin.

Sijainti

Nokkalan Majakan osoite on Nokkalanniemi 2, 02230 Espoo. Rantakahvila sijaitsee Espoon Matinkylässä, Nokkalan uimarannan kupeessa. Kahvila sijaitsee noin 14 kilometrin päässä Helsingin keskustasta, noin kahden kilometrin päässä Isosta Omenasta ja noin 12 kilometrin päässä Sellon kauppakeskuksesta.

Näin pääset Nokkalan Majakkaan

Nokkalan Majakan lähimmän bussipysäkin nimi on Nokkala.
Lisätietoja julkisesta liikenteestä HSL:n sivuilta tai Reittioppaasta

Kaupunkipyörä

Nokkalan Majakalle pääsee kätevästi kaupunkipyörällä, Majakan edustalla on kaupunkipyöräasema. Katso kaikki kaupunkiyörasemat ja lisätietoa kaupunkipyöristä tästä

Bussiyhteydet

531 - Tiistilä - Matinkylä (M) - Olari - Espoon keskus - Jorvi
531B - Tiistilä - Matinkylä (M) - Olari

Espoon Rantaraitti

Nokkalan Majakalle pääsee Espoon rantaraittia pitkin helposti pyörällä tai kävellen. 40 kilometriä pitkä rantaraitti kattaa lähes koko Espoon rantaviivan ja tarjoaa loistavan ympäristön urheiluun ja virkistymiseen.
Lisätietoja rantaraitista

Autolla

Pääset Nokkalan Majakkaan myös autolla. Osoitteemme on Nokkalanniemi 2, 02230 Espoo. Ravintolan edustalla on pienehkö, ilmainen parkkialue, joka sisältää myös kolme inva-paikkaa.Rantakahvila Nokkalan Majakka on valoisa ja viihtyisä kahvila Espoon merenrannassa

Nokkalan Majakka on viihtyisä kahvila, jonka ikkunoista avautuu Espoon upea merimaisema.

Nokkalan Majakkaan pääsee metrolla, kun jää Länsimetron päätepysäkillä Matinkylässä ja kävelee Nokkalan venesatamaan 1,8km.


Nokkalanniemi 2, 02230 Espoo
044 755 5932
info@nokkalanmajakka.fi